Bridge pagina van André Wolff

Ons bied systeem

Wij bridgen in Almelo bij de Bridge Sociëteit Almelo

André speelt daar met Hetty een aangepast Bruno Wolff's Big Club System, een variant van Precisie. Wij hebben het uitgebreid met Stayman, Jacoby, Ghestem en wij openen met vierkaarten.

Het resultaat is te zien op onze Big Club systeemkaart.

Bruno Wolff's Big Club System is weer afgeleid van Howard Schenken's Big Club systeem, dat beschreven is in zijn boek "Big Club" en in deze link.

U kunt mij vaak tussen 19 en 20 uur zien bridgen op internet Bridge Base Online als de speler A_Wolff in de 'Main Bridge Club'.

André speelt op BBO met onbekende parners als A_Wolff een aangepast Biedermeijer systeem dat hier te zien is. Speelt hij echter met Cida1 dan wordt deze systeemkaart gebruikt.

Mijn bridge software

 

Programma SchudBridgeSpellen 

André maakt ook software voor onze club. Het algemeen bruikbare programma SchudBridgeSpellen kan opgehaald worden vanaf de download pagina. Programma SchudBridgeSpellen is een Windows programma voor het genereren van bridge spelen. De resultaten worden opgeslagen in een in een PBN file en in een Html file, waarbij de gebruiker de teken grootte en het aantal spellen per rij  kan kiezen. Als optie is het ook mogelijk om een extra file te genereren waarin de spellen in het CSV-file formaat, zoals gebruikt in het NBB-Rekenprogramma en in sommige schudmachines, worden opgeslagen. De Html file wordt in een venster getoond. U kunt de resultaten met deze file printen (max. 24 spellen op een A4 pagina met kleine marges) maar U kunt de file ook gebruiken om de gespeelde spellen later op een website te publiceren.

Programma UploadBridgeData

Het programma UploadBridgeData, dat de frequentie staten en de gespeelde spellen uit de programma's 'Pairs' of 'Bridge-It' of het NBB-Rekenprogramma in een Html file zet en deze file print of desgewenst naar de website van een bridge club transporteert kan gratis opgehaald worden vanaf de download pagina. Ook uitslagen kunnen met dat programma verwerkt worden. De output van dat programma en het programma zelf kunt U inzien door de helpfile van dat programma te bekijken.