Help   Close
Font size:
Button size:
 Use full screen for a picture:

Granola

Print

Granola

Dit heb je nodig:

  • 200 gram havervlokken
  • 70 gram zonnebloempitten
  • 70 gram pompoenpitten
  • 70 gram walnoten, in stukjes
  • 70 gram cashewnoten
  • 70 gram kokosvlokken
  • 2 theelepel kaneelrasp van 2 citroenen (liefst biologisch en anders goed wassen)🍋
  • 2 theelepel vanillepoeder (ik heb een vanille stokje gebruikt)
  • 70 ml agavesiroop

Hoe maak je het?

Verwarm de (hete lucht)oven voor op 120 graden. Meng de havervlokken, noten, pitten en kokosvlokken in een kom. Meng in een kleinere kom de vanille, kaneel, citroenrasp en agavesiroop. Meng de mix bij de droge mix en meng goed.

Vind je het te droog?

Voeg dan wat extra agavesiroop toe. Bekleed dan een bakplaat met bakpapier. Verdeel de mix over de plaat. Verwarm de granola ongeveer 45 minuten totdat het droog is. Het is best een grote hoeveelheid dus ik raad aan om het halverwege eventjes om te scheppen. Laat daarna langzaam afkoelen in de oven.

Heerlijk met yoghurt en wat vers fruit

Close