La Palma

La Palma

Klik om de knoppen te tonen of te verbergen
Op 13 januari 2006 vlogen we voor een vakantie van 4 weken naar La Palma, een van de Canarische eilanden. We hadden daar via de internet site Oceaanzicht.nl het vakantiehuis Casa Real in Las Manches (tussen Triana en Fatima) gehuurd. De eerste week hadden we geen auto, dus verkenden we de directe omgeving van ons huis en gebruikten bussen en taxi's  als we wat verder weg wilden gaan. Na een week voegden Herman en Wil Hemel zich bij ons en beschikten we over een auto die ook via Oceaanzicht.nl gehuurd was. La Palma is een redelijk groen eiland, met een beperkt aantal stranden dat zeer geschikt is voor het maken van wandelingen. Er is een uitgebreid netwerk van wandelpaden die zeer goed bewegwijzerd zijn. Wij hebben veelvuldig gebruik gemaakt van het ANWB boekje 'Wandelgids La Palma'. Die wandelingen worden op deze site aangegeven als ANWB wandeling xx, waar xx het nummer van de betreffende wandeling in dat boekje is. Er is ook een goede wandelgids van Sunflower: 'La Palma en El Hierro'. De foto’s zijn gemaakt met een Olympus Olympus C-5050 camera.

Route in Google Maps Route in Google Earth
Sluit venster
Vorige dia (pijl naar links toets) Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets) Volgende dia (pijl naar rechts toets)
Vorige dia (pijl naar links toets) Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets) Volgende dia (pijl naar rechts toets)