Alle foto's zijn gemaakt met een Sony NEX-6 systeem camera. De panorama foto's zijn gemonteerd met het Autopano Pro programma. De foto albums zijn gemaakt met het jAlbum programma waarbij mijn Slide Show 4 skin gebruikt werd.

Klik op een kleine foto op de index pagina om een dia presentatie te starten. De kijk-tijd per foto en het type overgangen kunt U instellen door op de Settings knop rechts boven de kleine foto's te klikken.

Bij een panorama foto ziet U boven de foto een expansie knop. Als U daarop klikt, dan wordt de dia presentatie onderbroken en kunt U door het vergrote panorama schuiven. Om de dia presentatie te vervolgen, klikt U rechts bovenin op het zwarte pijltje. Bij een 360 graden panorama komt U vaak uit op de 360Cities site. Dan moet U op de naast liggende tab klikken om weer terug te gaan naar de dia show.

De wandelingen die we maakten, werden vastgelegd op een Garmin GPSmap 62st GPS ontvanger, zie ook mijn GPS pagina. U kunt daarmee zien waar de foto's genomen zijn, met het Google Earth programma als dat op Uw PC staat. Google Earth is een 3D interface naar onze aarde. U kunt het programma hier downloaden. Heeft U Google Earth niet op Uw PC staan, dan kunt U via Google Maps de route en de foto locaties bekijken in Uw browser.

De tracklog file van de meeste wandelingen, kunt U downloaden om op Uw eigen GPS te zetten. Die snelkoppeling is boven in het menu of onder de foto index pagina van de wandeling.

Mijn programma EditPhotoInfo werd ook gebruikt om de opname locatie uit een GPS tracklog file halen en bij EXIF gegevens van de foto op te slaan.  Voor het samenstellen van de Google Earth pagina's is ook gebruik gemaakt van mijn EditPhotoInfo programma.

U moet alleen klikken op de Google Earth link boven in het menu of onderin de foto index pagina als het Google Earth programma op Uw PC staat. Na het klikken op die link wordt Google Earth gestart en na enige tijd komt een deel van de route in zicht. Als de route dan zichtbaar is, versleep het beeld desgewenst met de muis of via de 2de cirkel rechts boven in het beeld. Zoom in met de verticale schuifbalk en draai het beeld met de bovenste cirkel rechts boven in het beeld. Op een tablet gebruikt U Uw vingers om dsit te doen.

U krijgt een totaal overzicht van de locatie van de camping, de fietstochten en de wandelingen door op de Map link boven in het menu te klikken. De paarse iconen geven de plaats aan waar foto's genomen zijn, de balon geeft de camping aan en de gekleurde lijnen de wandelingen en fietstochten. Klik op een fototoestel icoon daarna op de foto of snelkoppeling om naar de betreffende foto te gaan.

Heeft U hulp nodig bij de navigatie in dit album klik dan op de help knop links boven de kleine foto's op de index pagina.