Software Download pagina van André Wolff

Klik hieronder op de tab van het gewenste programma en daarna op de helpfile link voor uitgebreide informatie over het programma.

Als een automatische update een foutmelding geeft "Contact the vendor", verwijder de oude versie dan eerst via Start / Configuratie scherm / Programma's en onderdelen en installeer de nieuwe versie vanaf deze pagina.

Ik heb geen Microsoft-beveiligingscertificaat gekocht, dus tijdens de installatie ziet u berichten zoals 'Setup.exe wordt niet vaak gedownload en kan gevaarlijk zijn' en 'Uw pc is beveiligd'. Negeer deze berichten en kies acties zoals 'Meer informatie' en / of 'Niettemin, doe de installatie'.

Versie 5.9 van het programma EffectenBeheer

Na 1 september 2022 wordt dit programma niet meer onderhouden. Er worden daarom geen nieuwe licenties uitgegeven.

Het EffectenBeheer programma kunt U gebruiken voor het beheer van Uw beleggingen. Het programma heeft ongeveer dezelfde functionaliteit als het Davi-Effect programma. Koersen en transacties kunnen aan de database van dat programma toegevoegd, verwijderd of gewijzigd worden.

Voor deze nieuwe versie van het programma EffectenBeheer is het noodzakelijk dat het Microsoft .NET Framework 4.8 op Uw PC geïnstalleerd is, zie het artikel 'De ClickOnce installatie methode' op mijn weblog.

Bekijk de helpfile

Open de installatie pagina

Versie 4.2.8 van het programma EditPhotoInfo

Dit Programma wordt gebruikt voor het wijzigen van de foto files in een folder. De opname datum wordt uit de EXIF informatie gelezen en in de file datum en/of filenaam gezet. Het is mogelijk om de foto's met een viewer, desgewenst full-screen, te bekijken en daarbij foto's 90 graden te draaien of naar de prullenbak of een speciale map te verplaatsen. De filenaam, opname datum en een beschrijving van elke foto kan ook in de viewer gewijzigd worden en U kunt daar de opname gegevens bekijken. Het is daar ook mogelijk om, als de foto GPS gegevens bevat, de locatie zichtbaar te maken in Google Maps en/of Google Earth in dit programma of in een JAlbum presentatie. Er zijn tevens speciale voorzieningen voor het maken van webpagina's van panorama foto's voor dia presentatie gemaakt met het jAlbum programma met de Slide Show 4 skin. Heeft U met een GPS een tracklog file gemaakt tijdens het fotograferen, dan kunt U de opname locatie bij de EXIF informatie in de foto zetten en U kunt een Google Earth kml file maken met het gelopen of gefietste spoor en de de locaties waar de foto's gemaakt zijn. Met die kml file kunt U die informatie laten zien in Google Earth en Google maps.

Versie 4 is ook in de Engelse taal beschikbaar.

Dit programma gebruikt het Microsoft .NET Framework 4.0.

Bekijk de helpfile

Open de installatie pagina

Versie 2.1 van het programma ConvertTrack

Het ConvertTrack programma kunt U gebruiken om GPS tracklog gpx-files kleiner te maken. Het resultaat kunt U wegschrijven als gpx tracklog file, als gpx route file en als kml file om track op Google Earth zichtbaar te maken. Het programma kan punten die niet erg essentieel zijn voor het verloop van de route verwijderen en zo het aantal punten terugbrengen tot 500 of minder, waardoor de GPS traceback functie voor de gehele route gebruikt kan worden. Als een volgend tracklog punt ongeveer dezelfde richting heeft als het voorgaande punt, dan zal dat volgende punt door dit programma verwijderd worden. De tijd en hoogte informatie van elk tracklogpunt wordt ook verwijderd, waardoor de tracklogfile ook kleiner wordt. U kunt met dit programma ook een kml file waarin U Uw route uitgezet heeft, omzetten in een gpx Route file.

Voor deze nieuwe versie is het noodzakelijk dat het Microsoft .NET Framework 4.8 op Uw PC geïnstalleerd is, zie het artikel 'De ClickOnce installatie methode' op mijn weblog.

Bekijk de helpfile

Open de installatie pagina

Versie 3.1.3 van het programma SchudBridgeSpellen

Dit is een programma voor het genereren van bridge spellen. De resultaten worden opgeslagen in een in een PBN-file in een werkmap die door de gebruiker geselecteerd kan worden. Het is ook mogelijk om de spellen op te slaan in in een CSV-file met het formaat, zoals gebruikt in het NBB-Rekenprogramma en in sommige schudmachines en er kan een webpagina met de spellen gemaakt worden.

Versie 3.0 is volledig herschreven en gemoderniseerd. Er wordt gebruik gemaakt van het Microsoft .NET Framework 4.0 dat automatisch geinstalleerd wordt als dat niet op Uw PC aanwezig is, zie het artikel 'De ClickOnce installatie methode' op mijn weblog.
Als dit programma al op Uw computer staat, dan moet U dat eerst verwijderen voordat U deze versie installeert.

Bekijk de helpfile

Open de installatie pagina

Informatie over nieuwe versies kunt U ook vinden op mijn weblog.