Twente

Hier staan de foto’s die we in de loop der jaren tijdens onze wandelingen in Twente gemaakt hebben.

De wandelingen zijn gegroepeerd rond de plaatsen die in het menu hierboven en hieronder staan.Als U op de linker knop met de wereldbol klikt, dan wordt er een kaart met de wandelingen geopend in Google Maps, klik op een marker om naar het album te gaan waar de wandeling beschreven is. Met de rechter wereldbol knop kunt U hetzelfde doen, maar dan wordt er een file gedownload die U met het programma Google Earth kan openen. Met dezelfde knoppen kunt U de route van een afzonderlijke wandeling bekijken en met een derde knop kunt U het GPS spoor ophalen om in een GPS te gebruiken.

Gebruik met een GPS ook de Waypoint Wandelnetwerk Overijsel route planner of de visitTwente Routeplanner of de Wandelnetwerk Twente/Vechtdal GPS of Google Earth kaart om Uw wandelingen in Twente te plannen. Kijk ook op Wandelen in Twente.

Op deze Natuurmonumenten site worden de natuurgebieden beschreven.

  • Route in Google Maps
Sluit venster
Vorige dia (pijl naar links toets) Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets) Volgende dia (pijl naar rechts toets)
Vorige dia (pijl naar links toets) Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets) Volgende dia (pijl naar rechts toets)