Frankrijk

Frankrijk

Click to show or hide the buttons
Onze vakanties in Frankrijk:
  • In mei 2009 maakten we met onze VW camper een tocht door Frankrijk. Eerst bezochten we het Loiredal, waar we kampeerden in Candé sur Beuvron en Montsoreau. Daarna volgden we de kust van Bretagne waar we achtereenvolgens kampeerden in Trinité sur Mêr, Le Guilvinec, Camaret sur Mêr, Ploumanac'h en Pléhérel-plage bij Cap Frehel. Op de terugreis naar Nederland stonden we ook nog een paar dagen in Le Crotoy aan de baai van de Somme.
  • In mei 2010 gingen we weer met onze camper naar Frankrijk. Het thema was dit keer: Les Plus Beaux Villages de France, met name in het gebied van de rivier de Lot in de Midi-Pyrénées. We bezochten eerst een aantal plaatsen aan de westkust. Daarna reden we naar de Dordogne die vanuit 2 plaatsen verkend werd. Tot slot bezochten we een aantal mooie dorpen langs de de Lot.
  • In juni 2011, op de terugweg uit Spanje, bezochten we de westkust bij Étretat.
  • In mei 2012 maakten we met onze VW camper weer een tocht door Frankrijk. We bezochten de Ardèches, de Cévennes, de middellandse zee kust bij Agde, Carcassonne, de rivier de Ariège in de Pyreneeën en de Vercors.
  • In mei 2013 maakten we enige wandelingen bij Orange, voordat we verder trokken naar Spanje.
  • In mei 2016 bezochten we de Drôme en de Provence. We bezochten achtereenvolgens de plaatsen Grignan, Nyons, Vaison la Romaine, Gordes, Rustrel,Lourmarin, Valensole, Moestiers-Sainte-Marie, Banon, Montbruns-les-Bain, Le Poët-Laval en tenslotte Mirmande.
  • In mei 2017 bezochten we in de Ardèche Le Cheylard en Thueyts, in de Cévennes de Tarn en Meyrueis, in de Provence de Alpilles en in de Drôme Crest.
  • In mei 2019 bezochten we de Côte d'Azur en Castellane.
Kaart Route in Google Earth

Als U iets zoekt, vul de tekst dan in het freefind zoek venster, b.v. Perros Guirec en klik vervolgens op de rechter zoek-knop.

Close
Previous slide (left arrow key) Close window and show index (up arrow key) Next slide (right arrow key)
Previous slide (left arrow key) Close window and show index (up arrow key) Next slide (right arrow key)