Help   Close
Font size:
Button size:
Viewing time:
Transition effect: in
 Use full screen for a picture:

Wandelen in Algarve

Wandelen in Algarve

Click to show or hide the buttons
Hier staan de foto's van wandelingen die we in de loop der jaren met een GPS gemaakt hebben. De meeste wandelingen zijn in de Zand-Algarve (Oost-Algarve) gemaakt.
De albums staan hier in tijdsvolgorde. Als U hieronder op de Home knop klikt, wordt er een overzichtstabel geopend, waar de wandelingen naar startpunt zijn gegroepeerd. Die knop ziet U ook terug op de volgende albums.
Als U hieronder op de meest linkse knop klikt, dan kunt U de muziek starten, kom hier terug door op de tab Wandelen in Algarve te klikken.
Als U op de linker knop met de wereldbol klikt, dan wordt er een kaart met de wandelingen geopend in Google Maps, klik op een marker om naar het album te gaan waar de wandeling beschreven is. Met de rechter wereldbol knop kunt U hetzelfde doen, maar dan wordt er een file gedownload die U met het programma Google Earth kan openen. Dat is ook mogelijk op een mobiel apparaat met de Google Earth App. Tot slot kunt U meer informatie over het wandelen in Algarve krijgen als U hieronder op de rechter knop klikt.

Voor de wandelgroep staan hier nog wat foto's van 20182019 en 2020.
Overzichtstabel
  • Fado muziek
  • Fado's van Amalia Rodrigues
  • Kaart
  • Meer foto's Portugal
  • De routes in Google Earth
  • Meer informatie
Close
Previous slide (left arrow key)
Close window and show index (up arrow key)
Next slide (right arrow key)
Previous slide (left arrow key)
Close window and show index (up arrow key)
Next slide (right arrow key)