Wandelen in Algarve

Hier staan de foto's van wandelingen die we in de loop der jaren met een GPS gemaakt hebben. De meeste wandelingen zijn in de Zand-Algarve (Oost-Algarve) gemaakt.
De albums staan hier in tijdsvolgorde. Als U hieronder op de Home knop klikt, wordt er een overzichtstabel geopend, waar de wandelingen naar startpunt zijn gegroepeerd. Die knop ziet U ook terug op de volgende albums.
Als U hieronder op de meest linkse knop klikt, dan kunt U de muziek starten, kom hier terug door op de tab Wandelen in Algarve te klikken.
Als U op de linker knop met de wereldbol klikt, dan wordt er een kaart met de wandelingen geopend in Google Maps, klik op een marker om naar het album te gaan waar de wandeling beschreven is. Met de rechter wereldbol knop kunt U hetzelfde doen, maar dan wordt er een file gedownload die U met het programma Google Earth kan openen. Dat is ook mogelijk op een mobiel apparaat met de Google Earth App. Tot slot kunt U meer informatie over het wandelen in Algarve krijgen als U hieronder op de rechter knop klikt.

Om de route in Google Earth te bekijken, downloadt U het map.kml-bestand, opent u Google Earth in uw browser en importeert U het gedownload map.kml-bestand via Bestand / KML-KMZ-bestand importeren.

Als u dit op een PC bekijkt, kunt U ook dubbelklikken op het gedownloade map.kml-bestand om het te openen in het Google Earth-programma op uw PC.

Overzichtstabel
  • Fado muziek
  • Fado's van Amalia Rodrigues
  • Kaart
  • Meer foto's Portugal
  • De routes in Google Earth
  • Meer informatie

Als U iets zoekt, vul de tekst dan in het freefind zoek venster, b.v. PR13 en klik vervolgens op de rechter zoek-knop. Klik daarna op (een van) de link(s) in het nieuwe venster.

Sluit venster
Vorige dia (pijl naar links toets) Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets) Volgende dia (pijl naar rechts toets)