Kustwandeling van Olhao naar Fuseta

Kustwandeling van Olhao naar Fuseta

Klik om de knoppen te tonen of te verbergen
Deze 14 km lange wandeling loopt langs de kust achter het eiland Ilha de Armona. Deze route heeft een bottleneck: je moet een rivier over via de spoorbaan of daar de schoenen uittrekken en door het water gaan. Echter ga je er met eb over dan is de kans groot dat je de schoenen aan kunt houden.
In 2016 en 2018 begonnen we in Olhao, waar we via de haven naar het Milieu-Educatief Centrum van Marim liepen (gele spoor).We bezochten dat centrum (2 EUR) en verlieten het weer aan de oostkant door een open stuk van het hekwerk rond het centrum.
We liepen dit in 2008 en 2009 in omgekeerde richting via het rode spoor, waarbij het laatste stuk in Olhao langs een drukke straat liep. In 2009 (de laatste 7 foto's) probeerden we naar het eiland Armona te lopen, maar dat mislukte omdat zelfs bij eb de vaargeul te diep was.

In november 2022 begonnen we weer in Olhao en was de brug over de rivier bijna klaar, de track van de toen gelopen wndeling staat ook op Wikiloc.

Klik hier voor meer informatie over Olhão, Fuseta en Santa Luzia
GPS track Google Maps Kaart Overzichtstabel
Sluit venster
Vorige dia (pijl naar links toets) Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets) Volgende dia (pijl naar rechts toets)